Ben jij ook zo klaar met stress?

Doordat je hierdoor:

Jezelf kapot maakt met negatieve gedachten

Angst ervaart over wat er allemaal mis zou kunnen gaan

Altijd moe voelt door alle spanning

Meld je dan nu aan voor het gratis webinar

En voorkom dat je dezelfde fout blijft maken als 73% van de mensen met hetzelfde probleem

Donderdag 01-10-2020 om 20:00

Pas op!! Bij aanmelden stuur ik je meteen een belangrijke mail over het Webinar die mogelijk in de spam terecht kan komen.

Hoe alles met elkaar is verbonden

Angst en spanning

Wat veel mensen niet realiseren is dat stress vaak ontstaat vanuit een gevoel van angst die we niet bij onszelf doorhebben. Waardoor het hierdoor erg moeilijk wordt om deze angst te overwinnen. Met als gevolg dat we deze angst continue in ons lichaam ervaren als een sterke spanning die niet meer weggaat.

Ik bereik nooit wat ik wil

Negatieve gedachtes en overtuigingen

Wat er dan gebeurd is dat we al snel alles vanuit ons hoofd proberen te verklaren waarom we ons zo gespannen voelen. Met als gevolg dat we met erg sterke negatieve gedachtes komen over waarom we ons zo slecht voelen. Zoals met de overtuiging, ik ben niet goed genoeg. Wat komt uiteindelijk altijd vanuit het gevoel van angst dat jij niet goed genoeg bent.

Waar-komt-innerlijke-onrust-vandaan

Vermoeidheid en een leeg gevoel

Het probleem wat hierdoor snel ontstaat is dat we onszelf zo ontzettend kapot kunnen maken met onze negatieve gedachtes die zijn ontstaan uit angst. Dat we door dit gedrag onszelf steeds meer vermoeid en leeg gaan voelen. Doordat we erg veel energie besteden aan onze negatieve gedachtes en gevoelens. Tot op het moment dat we zo leeg zijn van binnen dat we in een burn-out terecht komen.

wat te doen als moe voelt

Waar we het in dit webinar over gaan hebben

Voorkom dat je nog langer dezelfde fout blijft maken en meld je nu aan voor het gratis webinar

Donderdag 01-10-2020 om 20:00

Pas op!! Bij aanmelden stuur ik je meteen een belangrijke mail over het Webinar die mogelijk in de spam terecht kan komen.