Stresscoach

Mischa Ten Velden, Stresscoach 

Ervaar jij veel stress in het leven waarbij het voelt alsof je daar steeds niet verder mee komt. En heb je heb je dit al vaak geprobeerd op te lossen door naar verschillende hulpverleners te gaan. Werkt dit helaas niet doordat je steeds veel met hun zat te praten over het probleem, maar niet over de oplossing. Waarbij je dus steeds na afloop het idee kreeg dat je wel veel nieuwe inzichten hebt gekregen. Maar dat je deze door angst niet durft toe te passen. Waardoor er eigenlijk helemaal niets is veranderd aan jouw stressklachten. Ben je er dus klaar voor om de volgende stap te nemen om hier echt wat mee te gaan doen.

Dan heb ik voor jou het volgende te bieden

Ik heb mijzelf als Stresscoach voornamelijk gespecialiseerd in methode ontwikkeling. Waarbij ik meer de nadruk leggen op wat werkt voor iemand dan waar het vandaan komt. Want ik ben ervan overtuigd dat de meeste van ons al weten vanuit hun eigen intuïtie wat de beste oplossing is voor hun probleem. Het is alleen dat we daar nog niet de kracht voor hebben gevonden om hieraan te werken.

Mijn intentie is dus ook vooral met jou wel eerst te kijken wat nu echt de oorzaak is van jouw​ stressklachten. Zodat voor ons beide duidelijk is waar we aan gaan werken. Met dan als volgende stap hier ook echt actie in te ondernemen. Door oefeningen te gaan doen die jou ook echt kunnen helpen. Waarbij je deze vervolgens kan toe passen in het dagelijkse leven op het moment dat jij last ervaart van angst of stress.

Mijn praktijk ligt midden in Amsterdam centrum wat makkelijk te lopen is vanaf Amsterdam centraal. Voor iedereen die net iets te ver weg woont bestaat er ook de mogelijkheid voor coaching via Skype.

Voel jij je dus aangetrokken om hiermee aan de slag te gaan. Meld je dan aan voor een gratis intakegesprek via,